Møterom til ungdomsorganisasjoner

Benytt UngOrgs tilbud i sommer

Sommeren banker på døra! For noen betyr det skolefri eller jobb, mens for andre betyr det mer tid til organisasjonen. Sommeren er en fin tid for organisasjonsarbeid som kan brukes til hyggelige sommeraktiviteter, planlegge høsten eller få nyhetssaker på trykk. Vi i UngOrg er tilgjengelige hele sommeren og kan bistå med det dere måtte trenge.

Av UngOrg

Organisasjonsrådgivning

Organisasjonsraadgivning

Er din organisasjon medlem av UngOrg? Da kan du få organisasjonsrådgivning fra oss. Du kan spørre oss om alt som gjelder drift av din organisasjon.

Alle våre ansatte har erfaring fra organisasjonslivet, og vil kunne gi deg tilpassede råd som passer din måte å drive organisasjon på.

Typiske temaer vi får spørsmål innenfor i løpet av sommeren er: 

  • Akutt sommerleir-hjelp
  • Hvordan utnytte agurktiden og få saker på trykk
  • Planlegging og oppstart av aktiviteter til høsten
  • Hvordan holde styret varm i ferien

Ta kontakt med våre ansatte på e-post eller avtale et møte for å komme innom UngInfo senteret i Møllergata 3D, mandag-fredag kl. 12-17.

Vår kontaktinformasjon:

  • Tlf.: 24 14 98 30
  • E-post: organisasjon@ungorg.no

Lån et møterom

Møterom til ungdomsorganisasjoner
Benytt muligheten til å sjekke ut våre nye freshe lokaler i løpet av sommeren. Vi har tre møterom som kan lånes med diverse utstyr som prosjektor, skjerm og digitalt møteutstyr. 

Book møterom her.

Bruk sommeren på mediearbeid

Politisk rådgiver i UngOrg
Har organisasjonen din noe dere vil vise frem? Eller brenner dere for en politisk sak? Om sommeren er nyhetsbildet som regel litt roligere enn normalt. For organisasjoner er det et perfekt tidspunkt for å selge inn en sak eller skrive et leserinnlegg.

UngOrg tilbyr organisasjonsrådgivning innen mediearbeid. I sommer kan dere ta kontakt med vår politisk rådgiver i UngOrg, Sebastian Hytten (sebastian@ungorg.no), han har mye erfaring med politikk, påvirkningsarbeid og mediearbeid. 

God sommer fra UngOrg!

…eller kanskje dere bare skal slappe av i sommer og ta en liten pause fra organisasjonsarbeidet? Det må også være greit. Alle vi i UngOrg ønsker våre medlemsorganisasjoner en riktig god sommer. Vi gleder oss til å bidra til å skape en aktiv høst for dere.