Medlemstilbud

Organisasjonsrådgivning

UngOrg gir veiledning og råd til medlemsorganisasjoner som ønsker det. Dette kan være alt fra søknadsskriving til organisasjonsutvikling. Vi kan være til stede under arrangement, styremøte eller lignende for å kartlegge både små og store muligheter. Les mer om organisasjonsveiledningen her.

Kurs

I løpet av året arrangerer UngOrg flere kurs og skoleringer for våre medlemsorganisasjoner. Vi tilbyr også å skreddersy kurs til organisasjonens behov. Våre rådgivere kan også bestilles til å holde kurs ekstern – helt gratis! Les mer om vårt kurstilbud her

Møtelokaler

UngOrg har to møterom som leies ut til våre medlemsorganisasjoner for møtevirksomhet/medlems aktivitet. Dette er helt kostnadsfritt og kan leies på kort varsel (så lenge det er ledig). Du kan lese mer om møtelokalene, og se utleiekalenderen, her.

Revisortjeneste

Alle som søker driftsstøtte fra Oslo kommune må ha medlemslister kontrollert av revisor. Derfor tilbyr UngOrg alle sine medlemsorganisasjoner som har under 200 medlemmer til å få denne gjennom oss. UngOrg tar hele kostnaden! Les mer om ordningen her

Leie en skole

Skal deres organisasjon låne en skole i Oslo til deres medlemsarrangement? Da kan våre rådgivere være med å hjelpe, slik at det blir en enkel og ubyråkratisk prosess. Vi bistår også i møter med skolene, og eventuelle klageprosedyrer. Les vår guide om å låne en Osloskole her.

Bistand i kontakt med eksterne aktører

Enten dere skal bruke et uteområde som tilhører Oslo kommune eller private aktører, bistår UngOrg i prosessen. Vi kan være med på møter, utarbeide søknader og avtaler m.m.. Vi har eksempelvis utarbeidet en standard mal til leie av uteområder mellom frivillige organisasjoner og private aktører. Last ned her.

Utskrift 

Ikke mange organisasjoner har tilgang til egen skriver. Derfor tilbyr UngOrg alle medlemsorganisasjoner å skrive ut organisasjons relaterte dokumenter i vårt informasjonssenter UngInfo. Les mer om ordningen her.

Arranger debatt

Gjennom UngOrg sitt samarbeid med Litteraturhuset, har vi startet debattserien «Ny Debatt». Gjennom denne serien får fire medlemsorganisasjoner i halvåret mulighet til å arrangere en debatt kostnadsfritt på Litteraturhuset. Les mer om Ny Debatt her. 

Kontakt oss

Vi holder til i Møllergata 3 og tar imot alle henvendelser, enten det er ønske om kurs, organisasjonsveiledning, eller andre spørsmål som din organisajson måtte ha. 

Du kan også ta kontakt med oss direkte per telefon og e-post.

Telefon: 24 14 98 30

E-post: organisasjon@ungorg.no

Åpningstider UngInfo

Mandag – fredag: 11:00 – 17:00

Lørdag: 12:00 – 17:00

Send en e-post