Hils på UngOrg sin nye kommunikasjonsrådgiver!

Vi ønsker Aylin Thorjussen velkommen til UngOrg som vår nye kommunikasjonsrådgiver! 

Av UngOrg

Aylin har et stort engasjement for kommunikasjonsfaget, og har tidligere jobbet med strategisk kommunikasjon rettet mot studenter på Universitetet i Oslo.

I sin nye rolle vil Aylin bidra til å utvikle kommunikasjonsstrategier, nettsider og vår nye visuelle profil. Med teft for fotografi og en unik evne til å formidle budskap, vil hun være en verdifull ressurs for å styrke vårt arbeid og posisjon.

Hva ser du frem til i rollen som kommunikasjonsrådgiver?

– Jeg håper selvfølgelig at jeg kan være med å utgjøre en forskjell for barn og unge i Oslo! De er jo fremtiden, så det er viktig å kommunisere tilbudene våre til dem på en engasjerende måte. I tillegg er det jo motiverende å vite at man kommer inn i et team med høy kompetanse, som jeg kan lære av og utvikle meg med.

Med en bachelorgrad i medievitenskap og en master i medier og kommunikasjon fra Universitetet i Oslo, er vi sikre på at kommunikasjonsarbeidet i UngOrg vil bli løftet til nye høyder!