Lån et møterom

Møterommene er klare for å lånes ut!

Våre medlemsorganisasjoner kan nå låne møterom hos oss helt gratis. Vi har tre ulike møterom som kan lånes ut, og de kan du booke i kalenderen nederst på siden.

Vi har også to mindre samtalerom som kan lånes. Om du ønsker å booke de, så sender du bare en mail til organisasjon@ungorg.no.

Møterommene har tilgang på projektorer. I tillegg er det et kjøkken her, hvor du kan trakte kaffe, koke vann og lage mat.

Bruk møteromskalenderen lengre ned på denne siden, eller send oss en mail på organisasjon@ungorg.no for å booke møterom.

Stort møterom

Vårt største møterom egner seg godt til møter, gruppearbeid og alt annet. Passer også veldig godt til kurs og presentasjoner.

Fleksible møbler som enkelt kan flyttes dersom man ønsker et annet oppsett, eller trenger plassen i midten av rommet.  

Kapasitet: 48 kvm, 30 personer med standard oppsett

Book møterom her.

Medium møterom

Rommet er satt opp i styrerom oppsett med gode møteromsfasiliteter. Ikke like fleksibelt som stort og lite møterom, men har i gjengjeld et stort og stabilt bord som er perfekt for møter.  

Kapasitet: 26  kvm, 10 – 15 personer. 

Teknisk utstyr:

  • Projektor

Book møterom her.

Lite møterom

Godt egnet til gruppearbeid, mindre møter eller til å ha litt mer avslappet aktivitet. I tillegg til bord og stoler har vi en litt mer avslappet sone der man kan sitte komfortabelt med PCen i fanget, eller for å ha gode og inspirerende samtaler.

Kvm: 16 Kapasitet: 6 – 10 personer. 

Teknisk utstyr:

  • Whiteboard-tavle
  • Projektor

Book rommet her.

Book et rom til deres møte/aktivitet!

  1. Bruk kalenderen nedenfor for å se når det er ledig i de ulike møterommene.
  2. Bruk skjema nedenfor kalenderen for å reservere.
  3. Du vil få en bekreftelse pr e-post. Hvis du prøver å reservere et tidspunkt som allerede er tatt, vil du få beskjed på det via e-post (merket med «konflikt»)

Vennligst ring 24 14 98 30 eller send e-post til organisasjon@ungorg.no hvis du skulle ha noen spørsmål eller tekniske problem.

Vises ikke skjemaet under? Prøv å trykk på denne lenken for å gå direkte til Google-skjemaet.