Ny møteromsrekord!

I helgen satte vi ny rekord for antall møteromsbookinger UngOrg har fått i løpet av et år noensinne! Det var Grønn Ungdom Oslo (GU) som avholdt vårt møte nummer 136, og som derfor fikk spandert pizza til sitt møte. 

Av: UngOrg

-Det er veldig morsomt at det er GU som har klart å sette den nye rekorden på møteromsbookinger, sier styremedlem i Grønn Ungdom Oslo, Mira Reinvang.

Grønn Ungdom avholdt møte nummer 136, som er ny UngOrg rekord

Som vinnere fikk GU spandert pizza til deres møte, som de hadde hos oss på søndag. 

-Vi er kjempe takknemlige for at det finnes lokaler som dette som vi kan bruke. Det er utrolig viktig med steder å være, for det gjør at ungdomsorganisasjoner kan engasjere seg uavhengig av størrelsen på organisasjonen. 

-Ungdomsdemokrati burde bli enda mer prioritert i samfunnet i dag, og da er det veldig nyttig med tilbud som UngOrg har, forteller Mira. 

Viktig å gi den unge frivilligheten møterom

Politisk rådgiver og møteromsansvarlig i UngOrg, Sebastian, er fornøyd med å ha satt ny rekord, men sier at det viktigste er å kunne bidra til at den unge frivilligheten har steder de kan være.

-Etter utvidelsen av våre lokaler ser vi at det er enda flere som bruker møterommene, og det setter vi stor pris på.

-Det er skikkelig gøy å kunne være med å legge til rette for engasjert ungdom, som blant annet Grønn Ungdom som ofte bruker møterommene, sier han.  

Styreleder Nils vil fortsette å jobbe for steder den unge frivilligheten kan være.

Styreleder i UngOrg, Nils Nerhus Røstad, er glad for at så mange organisasjoner bruker de nye møterommene. Han sier at disse tallene er viktige å ta med seg videre til Oslo kommune.

-Dette viser hvor viktig det er at den unge frivilligheten har steder å være i Oslo, og dette er noe vi vil fortsette å jobbe for

-Også håper vi at Oslo kommune vil gjøre det enklere for frivilligheten å bruke deres lokaler i fremtiden, sier Nils. 

Vil du booke møterom hos oss? Det kan du gjøre her!

Møteromsstatistikken så langt i 2023: 

Det er mange ulike organisasjoner som bruker våre møterom

Stort møterom er mest populært

137 gjennomførte møter i 2023, 136 var ny UngOrg rekord, som Grønn Ungdom satte da de avholdt sitt møte søndag