Årsmøte 2022

Meld deg på årsmøte!

Onsdag 15. mars 2023 inviterer UngOrg medlemsorganisasjonene våre til årsmøte, hvor vi skal diskutere utfordringer den unge frivilligheten står overfor, og vi skal naturligvis også diskutere løsninger! 

Av UngOrg

Følg denne lenken for å melde deg på årsmøte.

Du og din medlemsorganisasjon kan være med å bestemme hva UngOrg skal mene og hva UngOrg skal gjøre det neste året. 

Årsmøtet er også en god arena for dere å bli bedre kjent med medlemstilbudet i UngOrg og for å møte andre som har et brennende engasjement for den unge frivilligheten i Oslo. Styret har i år valgt å legge årsmøtet på dagtid for at du skal kunne gjøre enda mer av akkurat dette. 

  • Hva: Årsmøte i UngOrg
  • Dato: 15. mars 2023
  • Hvor: Sentralen, rom P1
  • Tid: 09:00-16:00

Følg denne lenken for kunngjøring til årsmøtet. Her finner du enda mer informasjon om hvilke saker som skal behandles, hvordan du sender inn saker på forhånd og annen praktisk informasjon. 

Hver organisasjon har muligheten til å sende to deltakere, og påmelding skjer via dette skjemaet.

Påmeldingsfrist er 1. mars. 

Valgkomiteen søker aktuelle kandidater til styret

Vil du eller noen i din organisasjon være med å forme frivillighetspolitikken i Oslo? Da ønsker valgkomiteen å komme i kontakt med deg! Du kan bli med å arbeide for å bedre barn og unges situasjon, og deres medbestemmelse over eget liv. Les mer om styrets arbeid, og hvordan du kan komme i kontakt med UngOrg sin valgkomité i den vedlagte kunngjøringen.  

Ta kontakt

Hvis det skulle være noe du eller dere er usikre på, kan du enkelt ta kontakt med sekretariatet (organisasjon@ungorg.no), eller styreleder Victoria Opheim Galåen (victoria@ungorg.no).

Vel møtt! 

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] På årsmøte vårt, den 15. mars vil dere få en presentasjon av organisasjonshåndboka, og muligheten til å ta med dere eksemplarer av den til deres organisasjon! […]

Comments are closed.