Velkommen til Ungdomshøringen 2023!

Nå er det Osloungdommen sin tur til å snakke om klima! Hvordan skal vi som bor i Oslo leve i fremtiden? Hvordan skal vi leve nå? Gjør politikerne altfor lite? Eller tenker du at det ordner seg? Uansett hva du måtte mene eller ikke mene, så vil vi høre om det! Derfor inviterer vi deg til Ungdomshøringen 2023, som i år handler om: klima!

Av UngOrg

Trykk her for å melde deg på!

Hvert år arrangerer vi Ungdomshøringen for Oslo kommune. På høringen samler vi rundt 80 ungdom fra hele byen for å si sine meninger til de som bestemmer i Oslo.

I år er temaet klima. Det er et tema der det tas valg med stor betydning for fremtiden – valg som dagens unge skal leve med og ta konsekvensene av. Derfor er det spesielt viktig at deres meninger blir lyttet til. 

Valgene får også konsekvenser for hvordan vi lever i dag. Hva skal det koste å ta buss, trikk eller t-bane?  Bør det bli forbudt å spise kjøtt? Skal det bli enda dyrere å kjøre bil i Oslo? Bør man lære mer om dette på skolen? 

Dine innspill er viktig, og derfor håper vi at du har lyst til å delta på ungdomshøringen! 

Hvor og når er det?

Ungdomshøringen skjer den 7. mars på Sentralen. Du møter opp mellom 08.30 og 09.00, og varer frem til 15:00. Her får du muligheten til å si din mening, bli kjent med andre fra hele byen og lære noe om hva andre tenker. 

Du får mat og gyldig fravær. Du trenger ikke være forberedt eller ha sterke meninger om temaet – bare møt opp og vær deg selv. Det er dine tanker vi vil høre!

Meld deg på gjennom dette Googleskjemaet.

Vil du vite mer om ungdomshøringen?

UngMed sine nettsider kan du lese mer om hva Ungdomshøringen er. I tillegg kan du sjekke ut tidligere Ungdomshøringsrapporter.

Har du spørsmål angående ungdomshøringen, kan du sende en mail til oda@ungorg.no