Ny politisk rådgiver i UngOrg!

Si hei til Sebastian Hytten, UngOrgs nye politiske rådgiver! Han har vært her litt over en uke og er godt i gang med sin opplæring. Som politisk rådgiver skal han være med å fremme våre medlemsorganisasjoners interesser i politikken, bidra til kompetanseheving og rådgivning.

Av: UngOrg

Sebastian Hytten kommer med bred og internasjonal erfaring. Han tok bachelor i internasjonale relasjoner i Madrid. Han var også på utveksling i både Praha og London, og var aktiv i studentorganisasjonen ANSA hele veien. Han var ANSA president i perioden 2021 – 2022.

I ANSA jobbet han mye med politikk, påvirkningsarbeid, mediearbeid og kommunikasjon. Nå tar han med seg denne erfaringen inn i sin nye rolle som politisk rådgiver i UngOrg.

Jeg gleder meg til å ta fatt på denne rollen, noe av det jeg har savnet mest etter min tid i ANSA er å ha kontakt med tillitsvalgte og medlemmer. Så dette arbeidet ser jeg virkelig frem til og håper jeg får møtte mange av dere i løpet av våren. Politisk er 2023 spennende år, med lokalvalget til høsten. Sammen med de tillitsvalgte skal vi jobbe for at UngOrgs saker kommer på dagsorden.

Han har nå vært her i litt over en uke og er i godt i gang med opplæringen.

Det har vært en travel uke med mye nytt å sette seg inn i, men med flinke kolleger og god opplæring har jeg vært godt ivaretatt. Det er imponerende å se hvor mye og hvor godt arbeid UngOrg gjør for de unge i Oslo.

Trenger din organisasjon politisk rådgivning?

I tiden fremover vil Sebastian fortsette opplæringen og samtidig begynne å jobbe med politisk påvirkning og kompetanseheving for å løfte barn og unges medbestemmelse i Oslo. 

Som politisk rådgiver vil han også sørge for at UngOrg innhenter meninger fra medlemsorganisasjoner og vil følge politiske prosesser som er relevant for dem. 

Den politiske rådgiveren står alltid til disposisjon for våre medlemsorganisasjoner. Dersom dere lurer på noe innen politikk, politisk påvirkning, politikken i Oslo eller ønsker politisk rådgivning så er det bare ta kontakt med Sebastian på sebastian@ungorg.no