Oppdaterte smittevernregler for arrangementer

Kjære medlemsorganisasjoner!

9. november fikk Oslo kommune nye smitteverntiltak. Alle disse og hva de innebærer kan du lese mer om i denne nyhetssaken fra oss.

Siden da har Oslo kommune likevel endret litt på reglene som gjelder for digitale arrangementer innendørs.

Digitale arrangementer som ikke har publikum kan gjennomføres med inntil 5 deltakere – i tillegg til helt nødvendig produksjonspersonell. For frivilligheten betyr det altså at det er mulig å livestreame et foredrag eller en panelsamtale som er fysisk tilstede sammen. I tillegg er det mulig å ha en tekniker eller lignende samtidig.

Oslo kommune skriver også at det er mulig å skifte ut personer i løpet av et arrangement, hvis man feks. skal ha flere bolker med panelsamtaler, men at det må gjøres med nøye smittevernhensyn. Da bør man feks. tenke på at de ulike panelistene ikke har kontakt med hverandre, og at de som deltar alltid kan holde 1 meters avstand. (Gjerne mer!)

Husk at det alltid er mulig å ta kontakt på organisasjon@ungorg.no hvis du har spørsmål om smittevern.