Trenger dere et sted å være? Vær hos oss!

Vi tilbyr utlån av møterom helt gratis til barne- og ungdomsorganisasjoner! Skal dere ha et viktig møte, workshop eller bare vil samles og trenger et sted å være? Da er dere velkommen til oss!

Av UngOrg

Våre møterom er et gratistilbud til den unge frivilligheten i Oslo. Det er en viktig del av vårt arbeid for å sikre at dere har steder å drive med deres aktiviteter og kunne utvikle organisasjonen. 

Vi har tre møterom som er tilgjengelig for utlån. Det går foreløpig under navnene lille, medium og store møterom. Disse rommene har ulike størrelser og er egnet til litt forskjellig bruk. 

Å booke møterom gjør du ved å følge denne lenken

Etter å ha booket, får du e-post fra oss om levering av nøkkelkort og annen nødvendig informasjon før utlån.

Les mer om våre møterom nedenfor. 

Lille møterom

Lite møterom er det inspirerende rommet. Dette er godt egnet for gruppearbeid, kreativt arbeid, eller mer avslappet aktivitet. Her er det et lite bord med to gode stoler, der man kan sitte avslappet med en laptop eller ha gode samtaler.

Lille møterom

Utstyr: 

  • 70 tommer TV-skjerm med trådløs tilkobling.
  • Brettspill og kortstokk (ligger under stolene).

Kapasitet: 

Ca 4-8 personer.

Medium møterom

Medium møterom er satt opp i et styrerom oppsett. Dette rommet har gode møteromsfasiliteter, flotte rød stoler, digitalt møteromsutstyr, stort bord og 82”skjerm.

Medium møterom

Utstyr: 

  • Digital møteromsutstyr (mikrofon, høyttaler, webkamera).
  • 82 tommer TV-skjerm med trådløs tilkobling.

Kapasitet: 

ca: 12-18 personer (16 stoler)

Store møterom

Stort møterom er vårt største og mest fleksible møterom. Bord og stoler kan enkelt flyttes rundt, slik at man kan få den oppstillingen en selv ønsker. Derfor egner dette møterommet seg både for kurs, presentasjoner, årsmøter, gruppearbeid og andre store samlinger. 

Store møterom

Utstyr: 

  • Projektor & lerret. 
  • Talerstol

Kapasitet: 

Ca 30 personer, avhengig av valgt oppsett.

Andre fasiliteter

I lokalene finnes det kjøkken som kan brukes. Kjøkkenet har utstyr som kaffetrakter, vannkoker, ovn, kjøleskap, bestikk og annet som trengs for å lage og spise mat. 

Det er tilgang på tre toaletter, inkludert handikaptoalett. 

På grunn av at det er teppegulv har vi uteskoforbud på våre møterom. I gjengjeld har vi plassert tøfler på alle rommene som dere kan bruke.

Det er printer her, og som medlemsorganisasjon av oss kan du printe gratis.

Prioriteringer

I tilfelle det er fullt, er det våre medlemsorganisasjoner som vil bli prioritert, men andre barne- og ungdomsorganisasjoner er også velkommen til å booke.

Book møterom her

Velkommen til oss i Møllergata 3D.