Årsmøte i UngOrg

Velkommen til årsmøte 2022!

Hva kan vi gjøre for å holde på engasjement og kompetanse, samtidig som vi rekrutterer nye tillitsvalgte i tiden som kommer? Hva slags støtte trenger den unge frivilligheten fra Oslo kommune for å gi enda flere en meningsfull fritid? Hvordan skal organisasjonene få flere tilgjengelige lokaler som vi kan bruke til aktivitet? Hvilke regler bør Oslo kommune ha for utdeling av driftstilskudd til barne- og ungdomsorganisasjoner? 

Onsdag 16. mars 2022 inviterer UngOrg alle medlemsorganisasjonene til vårt årsmøte, hvor vi skal diskutere disse utfordringene. Du og din medlemsorganisasjon være med å bestemme hva UngOrg skal mene og hva UngOrg skal gjøre det neste året.

Årsmøtet er også en god arena for dere å bli bedre kjent med medlemstilbudet i UngOrg og andre som har et brennende engasjement for den unge frivilligheten i Oslo. Styret har i år valgt å legge årsmøtet på dagtid for at du skal kunne gjøre enda mer av akkurat dette.

Hva: Årsmøte i UngOrg
Dato: 16. mars 2022
Hvor: Sentralen
Tid: 10:00-16:00

Påmeldingsfrist 9. mars

Hver organisasjon har muligheten til å sende to deltakere, og påmelding skjer via dette skjemaet.

Valgkomiteen søker aktuelle kandidater til styret

Vil du eller noen i din organisasjon være med å forme frivillighetspolitikken i Oslo? Da ønsker valgkomiteen å komme i kontakt med deg! Du kan bli med å arbeide for å bedre barn og unges situasjon, og deres medbestemmelse over eget liv. Les mer om styrets arbeid, og hvordan du kan komme i kontakt med UngOrg sin valgkomité i egen artikkel her.

Ta kontakt

Hvis det skulle være noe du eller dere er usikre på, kan du enkelt ta kontakt med sekretariatet (organisasjon@ungorg.no), eller styreleder Victoria Opheim Galåen (victoria@ungorg.no).

Vel møtt!