Si din mening om voksne – meld deg på ungdomshøringen

Burde foreldre få lov til å bestemme om barnet deres skal tilhøre en religion, eller hvilke fritidsaktiviteter de skal drive med? Hva er en god voksen og hvordan bør voksne være i møte med ungdom? Ikke minst – når blir man egentlig voksen? Dette er spørsmål vi har lyst til å høre din mening om under ungdomshøringen. I år gjennomføres ungdomshøringen på Zoom. 

Av: UngOrg

Er du mellom 13 og 19 år? Da kan du melde deg på ungdomshøringen 2021! 

Du kan melde deg på her.

For i løpet av det siste året har mesteparten av livet til ungdom vært kontrollert av voksne, med stengte skoler og lite fritidstilbud.. Voksne idrettsutøvere får trene, mens ungdom som vil gjøre det samme må holde seg for seg selv. Er det greit at det er de som er i den alderen med minst påvirkning på politikken, gjerne får de strengeste og hardeste konsekvensene av koronarestriksjonene? Burde politikerne høre mer på ungdom?

Din mening skal bli hørt 

Ungdomshøringen er et prosjekt UngOrg gjennomfører sammen med Oslo kommune. Byens ungdom får muligheten til å si sine meninger om tema som er viktige for deres liv, og meningene som deles gjennom ungdomshøringen blir spilt inn til politikere i kommunen gjennom en rapport som skrives basert på meningene til ungdomshøringens deltakere.

Vi samler inn, skriver ned, og sier ifra til politikerne om hva du mener om dette. Bli med på ungdomshøringen!

 

Slik kan du delta

En høring tar ca. to timer (inkl pause) og arrangeres over Zoom. Her vil to fasilitatorer fra UngOrg stille spørsmål om tema og du kan diskutere svarene sammen med de andre deltakerne, som er på samme alder som deg. 

I påmeldingsskjema finner du flere tidspunkter å velge mellom: 

  • 22.04, 17.00 – 19.00
  • 22.04, 18.00 – 20.00
  • 27.04, 17.00 – 19.00
  • 27.04, 18.00 – 20.00
  • 29.04, 17.00 – 19.00
  • 29.04, 18.00 – 20.00

Du kan melde deg på her.