Ta ett år til!

Den unge frivilligheten trenger deg og du trenger å få realisert alle planer og drømmer du hadde for 2020. Vi har laget en kampanje om dette, og vi håper at dere vil være med å dele dette viktige budskapet i løpet av vinterferien. Hensikten er å motivere flere til å stille til gjenvalg – til å ta ett år til!

Av UngOrg

Instagram story - ta ett år tilVi vet at det har vært et tung år for mange. Arrangementer har blitt avlyst, møter har blitt digitale og vi har ikke fått muligheten til å bli kjent med så mange nye folk i organisasjonene våre. Det er forståelig at mange nå sliter med motivasjonen for å fortsette med organisasjonsarbeidet. Samtidig har det aldri vært et større behov for kontinuitet.

Det er viktigere enn noen gang å stille til gjenvalg. I 2021 kan du få gjort alt det du hadde lyst til i fjor, planene trenger ikke å være forgjeves. Deres erfaring er ekstremt verdifull, når vi nå står oppi en krevende tid, men sakte men sikkert skal starte opp igjen aktiviteten.

Motiver deg selv og andre til å ta ett år til

Vi håper at du og din organisasjon vil delta i denne ukens kampanjen. Vis oss og hverandre hvorfor du har lyst til å stille til gjenvalg, eller motiver andre til å gjøre det. Gjør det for deg selv og din organisasjon!

Her kan du lese mer om hvordan du kan delta i kampanjen.

Følg med i våre sosiale medier, vi lover at det vil dukke opp mye fint der i løpet av uka.

Medlemsmøte: Hvordan holde motivasjonen opp i en tung tid?

I forbindelse med kampanjen arrangerer vi også et medlemsmøte. Under møtet skal politisk rådgiver i UngOrg, Mathias Kristiansen, gi en kjapp innføring i hvordan skape samhold og opprettholde motivasjonen i styret, i en tid med mange begrensninger. I tillegg vil han gi noen tips og triks til hva man kan gjøre for å bli kjent selv om man møtes mest over skjerm. Vi vil også sette av godt med tid til å utveksle erfaringer, og diskusjon mellom medlemmene for å sammen finne ut hvordan holde motet oppe.

Del dine erfaringer på torsdagens møte. 

  • Torsdag 25. februar kl. 18-19
  • Sted: Zoom
  • Åpent for alle medlemsorganisasjoner i UngOrg
  • Meld deg på Facebookarrangementet 

Har du spørsmål om kampanjen? Ta kontakt med oss ved å sende e-post til organisasjon@ungorg.no