Mathias Kristiansen politisk rådgiver i UngOrg

Bli kjent med vår nye politiske rådgiver

UngOrg har ansatt Mathias Kristiansen som ny politisk rådgiver! Han har våre medlemsorganisasjoner og ungdomshøringen som sitt felt. – Det er ungdom selv som vet hva de trenger og ønsker, og å representere dette opp mot politikere og beslutningstakere i Oslo virker utrolig givende, sier Mathias. 

Av: UngOrg

Mathias har en mastergrad i geografi, og har under studietiden vært interessert i politikk, kommunikasjon og ung frivillighet. Over lengre tid var han engasjert i frivilligheten, blant annet som politisk nestleder for den internasjonale studentfestivalen i Trondheim, og han har hatt flere verv i studentavisa Under Dusken. Før han kom til UngOrg i februar, var han trainee på Nord-Norges Europakontor hvor han arbeidet med representasjon og påvirkning. 

–  Det at mye av det jeg kan kommer fra en frivillig bakgrunn gjør nok at jeg vil være i stand til å se arbeidet som politisk rådgiver fra frivillighetens vinkel, sier Mathias.

Skal løfte barn og unges medbestemmelse i Oslo

Mathias Kristiansen politisk rådgiver i UngOrg

 I tiden fremover til Mathias jobbe målrettet mot politisk påvirkning og kompetanseheving for å løfte barn og unges medbestemmelse i Oslo. 

– Noe av det aller viktigste er at det er ungdom selv som får muligheten til å komme med egne meninger og legge fram hva de ønsker å få til og trenger. Det er jo tross alt ungdom selv som vet hva de trenger og ønsker best, og å representere dette opp mot politikerne og beslutningstagerne i Oslo er noe jeg synes virker utrolig givende, forteller Mathias. 

Som politisk rådgiver vil han også sørge for at UngOrg innhenter meninger fra medlemsorganisasjoner og vil følge politiske prosesser som er relevant for dem. 

Jeg mener at bakgrunnen og den kompetansen jeg har både fra studier og verv vil være verdifull for organisasjonene. Samtidig så er jeg jo en hyggelig og enkel fyr å samarbeide med, men det får dere forhåpentligvis oppleve etter hvert, sier Mathias med et smil. 

Ta kontakt

–  Jeg ser veldig fram til å lære mer om alt det kule og spennende som foregår i medlemsorganisasjonene til UngOrg, og å bli kjent med medlemmene! Jeg håper at våre medlemsorganisasjoner bruker meg, og sender spørsmål og e-post eller tar kontakt om det er noe som helst. For å jobbe med organisasjoner og de som trenger hjelp er noe av det jeg gleder meg mest til å drive med, sier Mathias. 

Ønsker du å komme i kontakt med Mathias Kristiansen, vår nye politiske rådgiver? Da kan du sende han en e-post til mathias@ungorg.no.