Årsmøte i UngOrg

Årsmøte i UngOrg

Hva kan vi gjøre for å holde på engasjement og kompetanse, samtidig som vi rekrutterer nye tillitsvalgte i tiden som kommer? Hva slags støtte trenger den unge frivilligheten for å komme seg ut av denne krisen? Hvordan skal organisasjonene få flere tilgjengelige lokaler som vi kan bruke til aktivitet?

2020 har vært et annerledes og vanskelig år. Koronakrisen har vist hvor viktig den unge frivilligheten er for veldig mange i Oslo. Selv om kalenderen nå viser 2021, har det ikke blitt lettere å være tillitsvalgt eller deltaker i organisasjonslivet.

Onsdag 17. mars 2021 inviterer UngOrg alle medlemsorganisasjonene til vårt årsmøte, hvor vi skal diskutere disse utfordringene. Du og din medlemsorganisasjon være med å bestemme hva UngOrg skal mene og hva UngOrg skal gjøre det neste året. Årsmøtet er også en god arena for dere å bli bedre kjent med medlemstilbudet i UngOrg og mangfoldet i den unge frivilligheten i Oslo.

Hva: Årsmøte i UngOrg
Dato: 17. mars 2021
Hvor: Litteraturhuset
Tid: 16:00-21:00

Påmeldingsfrist 2. mars

Hver organisasjon har muligheten til å sende to deltakere, og påmelding skjer via dette skjemaet.
Påmeldingsfrist er 2. mars.

Valgkomiteen søker aktuelle kandidater til styret

Vil du eller noen i din organisasjon være med å forme frivillighetspolitikken i Oslo? Da ønsker valgkomiteen å komme i kontakt med deg! Du kan bli med å arbeide for å bedre barn og unges situasjon, og deres medbestemmelse over eget liv. Les mer om styrets arbeid, og hvordan du kan komme i kontakt med UngOrg sin valgkomité på våre nettsider.

Ta kontakt

Hvis det skulle være noe du eller dere er usikre på, kan du enkelt ta kontakt med sekretariatet (organisasjon@ungorg.no), eller styreleder Victoria Opheim Galåen (victoria@ungorg.no).

Vel møtt!