Årsmøte i UngOrg

UngOrg lanserer: Ressursbank for den unge frivilligheten!

Vi er utrolig glade og stolte over å kunne meddele at vi i UngOrg lanserer en helt ny satsning for alle våre medlemsorganisasjoner: En ressursbank for den unge frivilligheten!

En av erfaringene koronakrisa har gitt oss, er hvor viktig det er med tydelig og god informasjon digitalt. De siste ukene har vi jobbet for å kunne tilby mer av det vi i UngOrg jobber med digitalt! I dag er vi veldig stolte av å kunne vise frem en rekke organisasjonsverktøy. I verktøyet finner du oversikt over alt fra møteledelse, roller i et styre, økonomistyring og kampanjearbeid.

Hvis du klikker deg inn på Verktøy øverst her på UngOrg.no, finner du en full oversikt over de ulike ressursene.
Fremover kommer vi til å dele høydepunkt og organisasjonstips til alle, så følg med!

 

 

 

 

 

 

 

 

Dersom du ikke finner det du leter etter, eller har spørsmål om andre temaer enn de som er oppført, må du huske på at du alltid ta kontakt med oss i UngOrg. Hvis du sender en mail til organisasjon@ungorg.no eller direkte til en av våre organisasjonsrådgivere, vil du alltid få svar! Vi kan gi råd, veilede i kompliserte saker eller være en drøftningspartner i spørsmål du måtte ha. Uansett hva det måtte være, så hjelper vi gjerne!

Vi er utrolig glade over å kunne dele verktøyet med alle dere, og håper det kommer til nytte for alle engasjerte i den unge frivilligheten i Oslo.