Utlånsordningen blir digital, spennende webinar og flere digitale medlemstilbud for din organisasjon!

Mange barne- og ungdomsorganisasjoner i Oslo står i en krevende tid, og vi i UngOrg er her for å gjøre tiden litt lettere. I denne saken finner du oversikt over alle våre medlemstilbud fremover. Er det noe du savner, eller noe du lurer på? Husk at du alltid kan ta kontakt med oss på organisasjon@ungorg.no.

Utlånsordningen blir digital! 

Siden ordningen med utlån av møteromslokaler ble opprettet, har den vært en stor suksess. I disse koronatider kan vi ikke gjennomføre ordningen på lik linje som før, så derfor har vi bestemt oss for å gjøre den DIGITAL! Det innebærer at vi i UngOrg kan låne ut Zoom-bruker til å gjennomføre arrangementer i organisasjonene til alle medlemsorganisasjoner. Vi kan også bistå med å sette opp et møterom med riktige innstillinger, stille som møteledere eller det som dere måtte trenger for å gjennomføre aktiviteter i organisasjonen deres digitalt.

Vil du booke et digitalt møterom? Send en mail til organisasjon@ungorg.no med tid og behov, så avtaler vi videre. 

Webinar

Fremover gjennomfører UngOrg flere webinar for å kunne gi våre medlemsorganisasjoner et godt medlemstilbud i perioden. Inne på hvert arrangement vil du finne mer info om temaet for skoleringen, påmelding, opplegg og de tekniske møteromsdetaljene.

  • Mandag 27. april kl. 17.00: «Hvordan arrangere gode digitale møter?» med daglig leder i UngOrg, Arne Undheim
  • Torsdag 30. april kl. 17.00: «Hvordan komme på i media?» med politisk rådgiver i UngOrg, Phillip André Charles
  • Tirsdag 5. april kl. 17.00: «Hvordan få politisk gjennomslag i Oslo?» med organisasjonsrådgiver i UngOrg, Agnes Nærland Viljugrein
Organisasjonsveiledning

UngOrg tilbyr alltid veiledning til medlemsorganisasjonene våre. Dere kan ta kontakt med oss enten det gjelder medlemstilbud, organisatoriske spørsmål eller praktisk hjelp som vi kan bistå

med. Akkurat nå gir vi særlig oppfølging i forbindelse med koronasituasjonen, men vi besvarer alle vanlige spørsmål dere måtte ha i organisasjonen.

Vi i UngOrg kan også bistå dere hvis dere for eksempel trenger hjelp med å gjennomføre et digitalt møte og trenger en møteleder, hvis dere trenger noen å diskutere ideer til aktiviteter framover med, eller hvis dere trenger en rådgiver i økonomiske problemstillinger i denne krisetida.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss eller send en epost på organisasjon@ungorg.no hvis det er noe vi kan gjøre! Du kan også ta kontakt med en av våre UngOrg-rådgivere direkte eller sende oss en melding på sosiale medier.

 

 Håper vi snakkes!