Håkon Rønvik er ny daglig leder i UngOrg!

Det er med stor glede at vi ønsker velkommen til Håkon Rønvik, som denne uken startet i stillingen som daglig leder i UngOrg. 

Av UngOrg

Håkon brenner for organisasjonsarbeid og har et stort engasjement som vil bidra til utvikling av UngOrg. Han har lang organisasjonserfaring fra 4H Norge, der han blant annet har vært landsstyremedlem. 

Håkon flyttet denne uken ned fra Trondheim for å innta rollen som daglig leder i UngOrg. 

haakon

Hva ser du mest frem til som daglig leder i UngOrg?

– Åpenbart er det å møte barn og unge her i Oslo og bli kjent med hvordan de har det. I rollen som daglig leder gleder jeg meg til å jobbe med og la meg inspirere av det jeg tror er de mest engasjerte folka, som hver dag står på for og med barn og unge. Dette apparatet er så stort, og jeg ser frem til å lære av det, vise det frem og bidra med det jeg kan, sier Håkon.

Med solide faglige kvalifikasjoner fra en bachelor i økonomi og administrasjon og en pågående master i strategi og ledelse, arbeid fra Arbeidstilsynet, som rådgiver for Politiet og erfaring fra konsulentselskapet PwC, vil UngOrg være i trygge hender. 

Ta kontakt!
Har dere spørsmål om UngOrg, hvordan vi jobber og hva målsettingene våre er fremover? Bare ta kontakt med Håkon (hakon@ungorg.no), han er tilgjengelig for dere!