UngOrg søker organisasjons- og arrangementsrådgiver (vikariat, 50-60% stilling)

Er du en organisasjonsnerd med erfaring fra barne- og ungdomsfrivilligheten? Trives du med å gjennomføre store konferanser eller arrangementer, der du har flere baller i lufta samtidig? Da bør du søke på stillingen som organisasjons- og arrangementsrådgiver!

Av: UngOrg

Stillingen som organisasjons- og arrangementsrådgiver er et vikariat i 50-60% til og med april 2024. Vi ønsker oss en som kan starte så fort som mulig, og helst ikke senere enn i løpet av januar. Stillingen kan fint kombineres med studier, frivillige verv, eller annet arbeid, og vi er fleksible med tanke på å legge til rette for det. 

Hva gjør en organisasjons- og arrangementsrådgiver i UngOrg?

Som organisasjons- og arrangementsrådgiver hos oss jobber du for de frivillige barne- og ungdomsorganisasjonene i Oslo. Du skal være med å legge til rette for at barn og unge har den kompetansen og verktøyene de trenger for å kunne øke sitt engasjement og aktivitetsnivå. 

Stillingen har hovedansvaret for å følge opp og utvikle UngOrgs tilbud til våre medlemsorganisasjoner. I det inngår blant annet å arrangere og holde kurs, ha veiledning og ellers være en kontaktperson for våre medlemsorganisasjoner. 

Du vil også  jobbe tett med to av våre store årlige arrangementer. Det ene er årsmøtet vårt i mars, der du får ansvar for gjennomføringen. I tillegg vil du ha arrangementsansvar for Ungdomshøringen som også arrangeres i mars, i samarbeid med rådgiver innen medvirkning. Derfor er det fordel om du trives med en ansvarsrolle og arrangementsarbeid. 

I det daglige jobber du i et team med ansatte som følger opp politikk, organisasjon og medvirkning. I tillegg samarbeider du med tillitsvalgte i styret i UngOrg. 

 Interesse for ungdomsmedvirkning, politiske saker og organisasjonsarbeid kommer derfor godt med i arbeidshverdagen. 

Fra årets Ungdomshøring i mars

Arbeidsdager

I dag jobber organisasjons- og arrangementsrådgiver hver tirsdag og torsdag, og annenhver onsdag i 50 % stilling. 

Vi er fleksible med å legge til rette for arbeidsdager som passer for deg hvis du f.eks. studerer, men har i utgangspunktet tirsdag som en dag hvor alle ansatte i UngOrg er på jobb. 

Vår arbeidstid er mellom 09.30 og 17.00,  med kjernetid frem til kl. 15.00. 

Dette kan vi tilby deg

  • Et varmt og inkluderende arbeidsmiljø som stiller opp for hverandre
  • Gratis hjemmelaget lunsj hver gang du er på jobb
  • Meningsfylte arbeidsoppgaver hvor du lærer noe nytt hele tiden
  • Bred erfaring innenfor arbeid med ungdom, som du kan bruke videre i karrieren din
  • En time betalt organisasjonsfri eller treningsfri som du kan ta ut hver uke eller annenhver uke. 
  • Jobb i nyoppussede lokaler sentralt i Oslo
  • Lønn fra 245 kr i timen

Krav til deg som søker

Du må være 18 år eller eldre for å søke. 

Du må ha gyldig politiattest.

Slik søker du

Send CV og søknad i en samlet PDF til julie@ung.info

Frist for å søke på jobben

Søndag 17. desember kl. 23.59

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med Agnes Nærland Viljugrein (organisasjons- og arrangementsrådgiver) på agnes@ungorg.no eller Julie Gulbrandsen (daglig leder) på julie@ung.info