Årsmøte 2022

Ny påmelding til Årsmøte

Mandag den 24. april 2023 inviterer UngOrg medlemsorganisasjonene våre til årsmøte, hvor vi skal diskutere utfordringer den unge frivilligheten står overfor, og vi skal naturligvis også diskutere løsninger! Dette er årsmøte som egentlig skulle vært den 15. mars, men som nå blir utsatt til 24. april. Vi håper den nye datoen passer, og at dere har mulighet til å melde dere på.

Av UngOrg

Følg denne lenken for å melde deg på årsmøte.

Du og din medlemsorganisasjon kan være med å bestemme hva UngOrg skal mene og hva UngOrg skal gjøre det neste året. 

Årsmøtet er også en god arena for dere å bli bedre kjent med medlemstilbudet i UngOrg og for å møte andre som har et brennende engasjement for den unge frivilligheten i Oslo. Styret har i år valgt å legge årsmøtet på dagtid for at du skal kunne gjøre enda mer av akkurat dette. 

  • Hva: Årsmøte i UngOrg
  • Dato: 24. april 2023
  • Hvor: Litteraturhuset
  • Tid: 09:00-16:00

Følg denne lenken for kunngjøring til årsmøtet. Her finner du enda mer informasjon om hvilke saker som skal behandles, hvordan du sender inn saker på forhånd og annen praktisk informasjon. 

Hver organisasjon har muligheten til å sende to deltakere, og påmelding skjer via dette skjemaet.

Påmeldingsfrist er 13. april