Her er vinnerne av vår bildekonkurranse!

Vi gratulerer A Step Closer som vant vår bildekonkurranse. Bilde fanger et nydelig øyeblikk ved kakestanden under deres årlige fotballturnering. Kunnskapssirkelen tok andreplassen, mens 41. Longship Group Ullevål og Tryggere Ungdom deler tredjeplassen. Se vinnerbildene lenger ned i saken!

Av UngOrg

I år har vi arrangert bildekonkurranse, med en hovedpremie på 5000kr. I tillegg var det premie til 2. og 3. plassen, på 3000 kr, og 2000 kr. Bilde skulle være tatt i forbindelse med et frivillig arrangement eller aktivitet. Det har vært en jevn konkurranse, og vi er så takknemlige for alle de gode bidragene som har kommet inn. Og her er vår topp 3:  

1. plass – A Step Closer

Etter nøye vurderinger har vi kommet frem til at vinneren fra årets konkurranse er A Step Closer med bilde fra deres årlige fotballturnering i Ekeberghallen. 

Bildet er tatt av Farrukh Wahab Manzoor, som fanger et nydelig øyeblikk der Miray skal kjøpe seg en kake i kakestanden. Akkurat hvilken kake hun velger vet vi ikke, men vi ser at det var mange gode å velge mellom! 

“Miray (6) betaler stolt med egne mynter i kakestanden til Fatima, som er frivillig under den årlige fotballturneringen vår. Innsamlingen fra fotballturneringen har gått uavkortet til helsehjelp i Kambodsja” sier Vildan Alici, sponsoransvarlig i A Step Closer, om vinnerbildet. 

Se vinnerbilde her: 

Vi gratulerer A Step Closer med førsteplass og 5000kr. 

2. plass – Kunnskapssirkelen

Andreplassen går til Kunnskapssirkelen for deres bilde fra kanotur med barna. Det er et gruppebilde som bærer preg av ulike forventninger og spenningen knyttet til en helt ny opplevelse. En av foreldrene som var med på turen forteller om gode minner som skapes i naturen. 

Som barn vokste jeg opp tett på naturen og det er noe fra min barndom som jeg savnet hos barndommen til mine barn som vokser opp i byen. Denne turen vekket mange gode minner og skapte nye minner for meg og barna mine

Fotografen Najib Mahamud forklarer at bilde ble tatt like før barna skulle ut med kanoen, og at det var mye spenning og god stemning før turen.

Se bilde her: 

 

Vi gratulerer Kunnskapssirkelen med andreplassen og en premie på 3000kr!

3. plass – 41. Longship Group Ullevål og Tryggere Ungdom

Kampen om tredjeplassen ble så jevn at vi kåret to vinnere. Det ble 41. Longship Group Ullevål og Tryggere ungdom som får en premie på 2000 kr hver.

41. Longship Group Ullevål har fanget et nydelig øyeblikk rundt bålet der nye vennskap skapes.

“Bildet ble tatt under høstens første speidertur, til hytta i Maridalen. For de nye speiderne var dette også første speiderturen, og for mange den første helgen borte fra mor og far. Resultatet ble mange nye vennskap, og masse forskjellig aktivitet ute. Ingenting er som å sitte rundt bålets varme med nye venner og nyte skogens ro” sier gruppeleder og fotograf, Simen Husby. 

Tryggere Ungdom sitt bilde fanger et øyeblikk som mange fra frivilligheten kan kjenne seg igjen i, nemlig pizzapausen! 

“Bildet ble tatt på et av de første møtene vi hadde på Universitetet i Oslo og illustrerer en pause mellom slagene. På møtet hadde vi noen korte introduksjoner av Tryggere Ungdom og status på dagens ruspolitikk, deretter hadde vi noen spill med faglig innhold, og pizzapause mens vi ventet på resultatene fra spillet. En god mulighet for å bli kjent med andre som deler samme interesse om alt og ingenting. Veldig god stemning!” sier Generalsekretær i Tryggere Ungdom, Ingrid Engene Gøranson. 

Juryen har bestått av styret og kommunikasjonsrådgiver i UngOrg.

Vi gratulerer så mye til alle vinnerne!