Ny kommunikasjonsrådgiver i UngOrg

Ønsk velkommen til Brage Tangen Riis! Han startet i jobben som kommunikasjonsrådgiver 1. september og skal vikariere for Mona Sjøli, som er i permisjon fra stillingen frem til mai 2023.

Av UngOrg

Brage har en bred kommunikasjonsfaglig bakgrunn som vi gleder oss til å dra nytte av i UngOrg, med en bachelor i Media, IKT & Design fra Høgskulen i Volda og en master i Marketing (Branding & Communication) fra University of Brighton. 

Han tar med seg erfaring fra arbeid innen tekst, design og foto, både gjennom frivillig arbeid og enkeltpersonforetak. Siste
halvåret har han jobbet i rekrutteringsbransjen, der hans oppgave har vært å publisere stillingsutlysninger på sosiale medier og skrive stillingsannonser. Dette er en spesielt nyttig erfaring å ta med seg inn i kommunikasjonsarbeidet til UngInfo, som bruker mye tid på å hjelpe unge i Oslo med å skaffe seg jobb.

– Jeg gleder meg veldig til å sette meg inn UngOrg sitt arbeid for den unge frivilligheten i Oslo, og bidra i det arbeidet de gjør for barn og unge. I tillegg ser jeg veldig frem til å kunne prøve meg på så mange varierte arbeidsoppgaver innen kommunikasjon, som denne stillingen har å by på. Den muligheten til å kunne jobbe med så mye spennende var en av grunnene til at jeg søkte hos UngOrg, og derfor er det veldig gøy å endelig være i gang!

Få organisasjonsrådgivning innen kommunikasjon

Kommunikasjonsrådgiveren i UngOrg står alltid til disposisjon for våre medlemsorganisasjoner. Har dere spørsmål rundt mediehåndtering, hvordan å bli synlig på sosiale medier, kampanjearbeid, tips til promotering av arrangementer eller hvordan å få flere medlemmer i deres organisasjon er det bare å sende e-post til brage@ungorg.no.