Ledige stillinger: UngOrg utvider!

Vi utvider vårt team på UngOrg, og lyser nå ut to nye stillinger! Har du erfaring fra den unge frivilligheten og vil være med å styrke barne- og ungdomsorganisasjonen i Oslo? Da kan en av disse stillingene være noe for deg. Vi søker etter engasjerte personer som vil stimulere til at flere barn og unge deltar i frivilligheten, ved å blant annet sikre organisasjonene økt kompetanse og gode rammevilkår. Stillingene vil inngå i samme team under avdelingen UngMed, sammen med vår politisk rådgiver for medbestemmelse.

Søknader sendes til stilling@ungorg.no innen 30. november.

 

Politisk rådgiver i fast 100 % stilling

Har du erfaring med politisk påvirkning og gode skriftlige fremstillingsevner? Liker du å følge flere prosesser samtidig, og vil sikre at barn og unges stemmer blir hørt? Da er stillingen som politisk rådgiver perfekt for deg! I stillingen vil du få ansvar for utvikling og forankring av UngOrg sin politikk blant medlemsorganisasjoner og beslutningstakere.

Les hele utlysningen her.

 

Organisasjons- og arrangementkonsulent i fast 50-60 % stilling

Er du en organisasjonsnerd som har god innsikt i organisasjonsstruktur og organisasjonskultur? Har du stålkontroll på arrangementplanlegging og -gjennomføring, og kan arrangere store konferanser uten noen problem? Da bør du søke på stillingen som organisasjons- og arrangementkonsulent! Stillingen kan fint kombineres med studie, frivillige verv, eller annet arbeid.

Les hele utlysningen her.

 

Har du spørsmål til stillingsutlysningene? Ta kontakt med daglig leder Arne Undheim.