Vi står sammen – sånn kan du bidra

Angrepet i Oslo sentrum natt til lørdag var et brutalt angrep mot tryggheten til skeive i byen vår. UngOrg står sammen med den skeive frivilligheten i Oslo, for retten til å være seg selv og elske hvem man vil.

Av UngOrg

Som en paraplyorganisasjon for alle Oslos barne- og ungdomsorganisasjoner i Oslo, inkluderer det også de skeive organisasjonene og skeive medlemmer. UngOrg jobber for å styrke mangfold, frivillighet og samhold i byen vår. Nå er det viktig at vi tar vare på hverandre.

Hva kan min organisasjon bidra med?

  • Ta vare på skeive unge i egen organisasjon. Sørg for at alle har noen å prate med hvis de trenger det, og gi alle medlemmer tilstrekkelig med informasjon om hvem de kan ta kontakt med.
  • Arranger noe sosialt for alle medlemmer i organisasjonen. Dette er en tid hvor mange gjerne trenger å være litt mer sammen med hverandre. Kanskje dere kan vise en skeiv film?
  • Vis støtte til alle skeive i Oslo. Dere kan legge ned blomster i Oslo sentrum, dele støtteposter på sosiale medier eller vise støtte til andre skeive. På den måten viser vi at kjærlighet og fellesskap er større enn hat.
  • Vipps et støttebeløp til skeive organisasjoner:

Trenger du noen å snakke med?

Du kan også dra på en av UngArena sine tilbud i sentrum, Oslo sør eller Oslo vest.

Vi i UngOrg er tilgjengelige for alle medlemsorganisasjoner

Trenger dere råd, støtte eller veiledning fra oss? Du kan alltid ta kontakt med oss på organisasjon@ungorg.no eller ringe oss på 24 14 98 30.