Lansering av ungdomshøringen 2021 – Ungdom om voksne

Det finnes knapt en generasjon voksne som ikke har klaget over “ungdommen nå til dags”, men hva mener egentlig dagens ungdom om voksne? 

Velkommen til rapportlansering 23. november kl. 15:00 på Sentralen. Arrangementet vil også bli strømmet via Facebook-arrangementet.

I årets Ungdomshøring har ungdom i Oslo fått muligheten til å si hva de mener om voksne, hva det vil si å være både ungdom og voksen og hva ungdom trenger av voksne. Jobber du med ungdom, eller er du bare nysgjerrig på hva Oslos ungdom mener om voksne? Kom på lanseringen av Ungdomshøringen 2021! Her kan du melde deg på lanseringen. 

Program:

  • Åpning ved Rina Mariann Hansen, byråd for arbeid, integrering og sosiale tjenester
  • Presentasjon av rapporten v. UngMed
  • Kommentar på rapporten fra leder for Fellesverkene i Røde Kors, Geir Tønnessen
  • Kommentar på rapporten fra leder for UngArena Vest, Jens Christian Holm
  • Kommentar og avslutting på lanseringen av nestleder for Sentralt Ungdomsråd, Ragna Marie Tunold

Arrangementet vil også bli strømmet via Facebook-arrangementet.

Vi ser fram til å møte alle som er engasjerte for temaet, og håper dere vil komme for å lære mer om hva ungdom tenker om voksne!

Om du har noen spørsmål kan du sende en mail til prosjektleder, Mathias Kristiansen på mathias@ungorg.no.

Om rapporten

UngOrg og UngMed har i samarbeid med Oslo kommune utarbeidet en rapport der ungdom sine tanker om voksne blir belyst. Hva tenker ungdom i Oslo om voksne de møter på skolen, det å skulle bli voksne og egentlig hva det vil si å være en voksen i det hele tatt? Alt dette og mer til belyser vi gjennom årets ungdomshøringsrapport. Kan du ikke delta på lanseringen? Det er mulig å sende en mail og be oss om en kopi eller ti.

Les mer om UngMed.

Les mer om UngOrg.