Hear us out!

Er du ungdom og liker å skrive? Da er dette noe for deg!

Hear Us Out er et initiativ som skal hjelpe ungdom og unge med å få sine  meninger og tanker publisert i norske medier. hear-us-out.com er en helt ny plattform som matcher tusenvis av journalister med tekster skrevet av ungdom og unge i Norge.

Alle tekstene som publiseres vil havne i en nyhetsstrøm der journalister kan søke etter tekster, ta kontakt med skribenten og velge å publisere tekster fra Hear Us Out i sine aviser.

Hvis du ønsker å publisere på plattformen og nå ut til journalister, kan du besøke nettsiden hear-us-out.com og laste opp tekstene din der. Du kan skrive om hva du vil, det eneste som kreves er at du registrerer kontaktinformasjon, slik at Hear Us Out og journalister kan få tak i deg.

Det er også en mulighet å bli en av ukas publisister når plattformen og nettsida skal lanseres. Som en av ukas publisister vil du få publisert to tekster i løpet av én uke og motta økonomisk kompensasjon for arbeidet. Det betyr at du forplikter deg til å skrive to tekster, til gjengjeld er det en særegen sjanse til å få meningene dine stort på trykk! Ta kontakt med daniel@hear-us-out.com dersom du ønsker å være en av ukas publisister.