Ragni er vår nye medvirkningsrådgiver!

Ragni Flagstad beskriver sin nye jobb som en drøm som går i oppfyllelse! Hun er nemlig tidligere medlem og leder av Sentralt Ungdomsråd, og var aktiv deltaker på Ungdommens bystyremøte i flere år. Allerede da la hun merke til UngOrg sitt arbeid. Ragni skal vikariere for Oda Lien som er i permisjon fra stillingen frem til april 2023.

Av: UngOrg

Nå er det endelig hennes tur til å kunne jobbe for ungdom i Oslo gjennom nettopp Sentralt ungdomsråd (SUR) og Ungdommens bystyremøte.

– Jeg gleder meg veldig til å kunne være en støtte for ungdommen slik jeg opplevde at UngOrg var for meg da jeg var ungdom. 

Ragni har bred erfaring fra flere forskjellige felt. Hun har studert friluftsliv, jobbet som tømrer og vært aktiv i Natur og Ungdom, i tillegg til sitt engasjement i SUR. Hun har også reist med Latin-Amerikagruppene til Mexico og Guatemala og lært om hvordan det er å drive påvirkningsarbeid der. 

Nå ser hun frem til å komme skikkelig igang i sin nye stilling her hos oss: 

– Første dagen har vært kjempefin og jeg har blitt tatt godt imot. Nå gleder jeg meg til å bli bedre kjent med alle her og komme ordentlig i gang med arbeidet. 

Arbeid med ungdomsmedvirkning

Som rådgiver innen medvirkning kommer Ragni til å jobbe tett med Sentralt Ungdomsråd, og være med å arrangere Ungdommens bystyremøte, Ungdomshøring og bistå i andre konsulentoppdrag innen medvirkning for unge. 

Vi er kjempeglad for å ha Ragni med på laget og ønsker henne varmt velkommen!