Politisk arbeid

Politikk gjennomsyrer hele samfunnet. Det meste er politisk. Gjennom å ha et bevisst forhold til politikk, kan man påvirke hvordan samfunnet skal se ut i fremtiden.

Denne artikkelserien er for deg som ønsker en innføring i politisk arbeid for organisasjoner og hvordan du jobber politisk. Du vil få en innføring i politisk påvirkning nasjonalt og i Oslo.

Dersom du har noen spørsmål om politikk kan du ta kontakt med oss på organisasjon@ungorg.no.

Spør meg!

Sebastian Hytten

Politisk rådgiver

sebastian@ungorg.no
Tlf.: 24 14 98 30

Holde gode taler

På denne sida finner du noen gode tips og triks til hvordan du kan bli en flinkere taler.

Hvordan komme i media

Hvordan man selger inn saker til media, skriver pressemelding og hvilke rettigheter det er viktig å huske på når du har kontakt med media.

Hvordan skrive gode leserinnlegg

Å skrive leserinnlegg er både gøy og lærerikt. Det er også en effektiv måte å overbevise politikere og andre om dine meninger

Politisk påvirkning

Hvordan påvirker man politisk? Hva kan man gjøre for å få gjennomslag for sine meninger? I denne artikkelen får du svar på hvordan man kan jobbe politisk for å endre samfunnet.

Politikk i Oslo

Denne artikkelen gir deg en innføring i det politiske systemet i Oslo, og hvordan du påvirker Oslo-politikerne i din retning.

Debatteknikk

Ønsker du å bli bedre i debatt? Denne artikkelen gir deg en innføring i debatteknikk, og gir deg verktøyene du trenger for å vinne en diskusjon.

Aksjonisme

I denne artikkelen får du en innføring i hva det er viktig å huske på under en aksjon. Artikkelen gir deg svar på både praktiske ting ved en aksjon, men også hvorfor aksjonisme er et effektivt virkemiddel.