Utvikle organisasjonen

For at organisasjonen deres skal ha vekst over tid er det viktig at den utvikles. Det betyr at man må satse på talenter, beholde mennesker og være inkluderende. I denne artikkelserien får du svar på dette og mye mer.

Ønsker dere å rekruttere nye medlemmer? Legg ut en annonse på ungfritid.no

Spør meg!

Agnes Nærland Viljugrein
Organisasjons- og arrangementskonsulent
agnes@ungorg.no
Tlf.: 24 14 98 30

Oppstart av en ny organisasjon

Å starte en ny organisasjon er spennende og lærerikt! Det er mange ting som skal på plass. I denne artikkelen for du oppskriften du trenger for å starte en ny organisasjon.

Likestilling

Likestilling er viktig, både fordi det sørger for en bredde av mennesker i organisasjonen din, men også fordi det sørger for at flere medlemmer blir over tid. Dette er et arbeid som kan løfte organisasjonen din i medlemstall!

Inkluderingsarbeid

God inkludering sikrer trivsel i organisasjonen din. Det er viktig å ha dette arbeidet på plass for at folk skal trives og blomstre i arbeidet dere gjør.

Arranger gode medlemsmøter

Hva er det viktig å tenke på når man skal arrangere medlemsmøter? I denne artikkel får du en oppskrift på dette – steg-for-steg.

Arranger et godt årsmøte

Årsmøter er viktige, både fordi det legger en retning for organisasjonen din, men også fordi det er nødvendig for innrapportering av tall og valg av nye tillitsvalgte. Det er mye man skal huske på! Denne artikkelen er en sjekkliste for deg som skal arrangere et årsmøte.