Jobb

Hvis du skal ut og søke jobb, kan vi hjelpe deg! Vi på UngInfo veileder hundrevis av ungdom ut i jobb, kan alt om CV og søknad, og har snakket med mange arbeidsgivere i Oslo.

Vi vet at det kan være vanskelig å søke jobb. Men vi vet også at alt blir mye enklere når man sitter med god nok informasjon. På disse sidene kan du lese det du trenger å vite om å søke jobb. Husk også at du ikke trenger å gjøre dette alene. Senteret vårt er åpent seks dager i uken og vi hjelper deg gjerne.

Kom innom UngInfo!

  • Vi kan lese over CV-en og søknaden du har skrevet og gi deg tips og tilbakemelding
  • Vi kan trene deg på intervju i senteret vårt
  • Vi kan ha en veiledning hvor du forteller oss hva du har lyst til å søke, hva du har gjort før, hva vi tenker kan være forslag til hva du gjør nå
  • Du kan printe ut CV og søknad gratis
  • Du kan låne PC med internett til å søke fra
  • Sjekke ut aktuelle stillingsannonser på vår jobbtavle
  • Spørsmål om arbeidskontrakt og lønn

Velkommen til senteret i Møllergata hvis du vil ha hjelp – eller send oss ditt spørsmål.

Spør meg om jobb

Same Yassin
same@ung.info
24 14 98 22

Alt om CV

Det viktigste med en CV er at den er oversiktlig og at du fremhever det beste du har gjort.

Last ned en av de to populære CV-malene våre, CV-eksempel eller CV-mal,  og få med deg de beste tipsene for å skrive en god CV. Bruk gjerne vår CV-mal med kommentarer som veileder i CV-skriving.

Søknad

Søknaden er noe av det viktigste i jobbsøkingen. Det er den som skal få arbeidsgiver interessert i deg. Her kan du lære alle teknikker og triks for å skrive søknader som arbeidsgiver liker. Last ned vår søknadsmal og få forslag til hvordan du burde sette den opp.

Lær om søknad her

Finne jobb

En god strategi for jobbsøkingen er viktig. Her kan du lese hvor du finner stillinger, hvordan du kan bruke nettverk for å få jobb og hvordan du bør oppsøke jobbene.

Gå hit for å lese hvordan du søker

Intervjuet

Hva blir du spurt om? Hvordan bør du svare? Hvor strenge vil de være? Mange er redde for intervjuet, men det er ikke noe problem hvis du er forberedt.

Les om intervjuet her

Entreprenørskap

Lyst til å starte noe?

Ofte stilte spørsmål

Her samler vi opp alle vanlige spørsmål vi får. Om kontrakt, om lønn, og generelt alt rundt å søke jobb.

Gå inn på vanlige spørsmål

Kontakt oss

Vi holder til i Møllergata 3 og tar imot alle henvendelser, enten det er ønske om veiledning, kurs, spørsmål på våre områder (jobb, bolig osv.) eller du bare vil plukke med deg noen brosjyrer.

Kom innom, spør oss om alt!

Åpningstider

Mandag – fredag: 11:00 – 17:00

Lørdag: 12:00 – 17:00

Send en e-post