UTSATT: Velkommen til årsmøte i UngOrg!

ÅRSMØTET ER UTSATT!

  • UngInfo-senteret er stengt inntil videre. Forventet å være åpent igjen etter påske. UngInfo svarer på alle spørsmål mandag til fredag mellom 10:30 og 15:00 på alle kanaler.
  • Utlån av møterom er stengt inntil videre. Forventet å være åpent igjen etter påske. Vi anbefaler at alle organisasjoner følger FHI og kommunen sine råd og anbefalinger når det kommer til arrangement.
  • Årsmøtet 2020 er utsatt på ubestemt tid. Vi vil komme tilbake med nytt tidspunkt når situasjonen er mer oversiktlig. Alle påmeldte og våre medlemsorganisasjoner vil motta informasjon per e-post.
  • Ungdomshøringen 2020 er utsatt på ubestemt tid. Vi vil komme tilbake med nytt tidspunkt til de som er påmeldt når nytt tidspunkt er avklart med kommunen.

Vi vil være tilgjengelig for å rådgivning via e-post og telefon. Ta kontakt med oss på organisasjon@ungorg.no. Vi gjennomfører videomøter ved behov!

 

Hvordan fungerer den unge frivilligheten i Oslo best mulig? Hvordan skal barne- og ungdomsorganisasjoner få flere lokaler som vi kan bruke til medlemsaktivitet? Skal økonomisk støtte være basert på medlemstall eller aktivitetsnivå?

Tirsdag 17. mars 2020 inviterer UngOrg alle våre medlemsorganisasjoner til årsmøte. Da kan du og din medlemsorganisasjon være med å bestemme hva UngOrg skal mene og hva UngOrg skal gjøre det neste året. Årsmøtet er også en fin arena for dere å bli bedre kjent med medlemstilbudet i UngOrg og de andre medlemsorganisasjonene.

Det blir servering på møtet!

Hva: Årsmøte i UngOrg
Dato: 17. mars 2020
Hvor: Litteraturhuset i Oslo
Tid: 16:00-21:00

Kunngjøringen er sendt ut til hver enkelt organisasjon. Hver organisasjon har muligheten til å sende to deltakere, og påmelding skjer via dette skjemaet: https://forms.gle/VxtGx4CjnUCiNNfX8

Påmeldingsfrist er 9. mars.

Er det noen spørsmål knyttet til årsmøtet? Da kan du ta kontakt med styreleder Kristine Meek Stokke (kristine@ungorg.no) eller organisasjonskonsulent Agnes Viljugrein (agnes@ungorg.no).

Velkommen skal du være!